Κατόπιν επικοινωνίας επισκεφθείτε μας στο κατάστημα 26ης Οκτωβρίου 28(Δικαστήρια), για δοκιμή των Γυαλιών της επιλογής σας.

  • 2310 534031

    Αρ. Τηλεφώνου

Σύνδεση μέλους

Καλώς ήλθατε. Συνδεθείτε για να ξεκινήσετεΕγγραφή μέλους

Θέλετε τις καλύτερες προσφορές? Ξεκινήστε από εδώ!


Ανάκτηση κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Μην ανησυχείτε μπορείτε να τον ανακτήσετε

Επιστροφές

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδoθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή τόσο το προϊόν όσο και η συσκευασία (ή θήκη) του προϊόντος δεν έχουν υποστεί υλικές ζημίες (γρατσουνιές, λεκέδες, κτλ.).

Για την επιστροφή του θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 236466 για να αναλάβουμε τη διαδικασία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε για τα επιπλέον έξοδα αποστολής.

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή ενός προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή τόσο το προϊόν όσο και η συσκευασία (ή θήκη) του προϊόντος δεν έχουν υποστεί υλικές ζημίες (γρατσουνιές, λεκέδες, κτλ.).

Για την επιστροφή του θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 236466 για να αναλάβουμε τη διαδικασία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση όμως επιβαρύνεστε με τα επιπλέον έξοδα αποστολής.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημέρα αποστολής της από την εταιρία μας.

Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος - παραγγελίας, η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το κάθε προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή τόσο το προϊόν όσο και η συσκευασία (ή θήκη) του προϊόντος δεν έχουν υποστεί υλικές ζημίες (γρατσουνιές, λεκέδες, κτλ.).

Το OptikonXpress.com  δεν αποδέχεται, δεν επιτρέπει και δε φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επίσης το OptikonXpress.com δε φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη (προμηθευτή ή αποστολή Courier), μιας και τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα και ελέγχονται ξανά κατά την παραλαβή τους από τους προμηθευτές. Αν παρόλα αυτά διαπιστωθεί κάτι παρόμοιο, κάθε περίπτωση εξετάζεται μεμονομένα καλύπτοντας κάθε δικαίωμα τυχόν αντικατάστασης του προϊόντος. Θα πρέπει να επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το OptikonXpress sto 2310 236466, αμέσως μετά την παραλαβή του και αφού διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν ασφαλισμένα εντός Ελλάδας.